Järvsö

I Järvsö är det aldrig långt till naturen, kulturen och aktiviteterna. Järvsö har varit en turistort sedan slutet av 1800-talet och det inbjudande landskapet har alltid uppmuntrat till att vistas i.

Under de här åren har Järvsö utvecklats till en plats med mer turism med intresse för action och äventyr.

Läs mer på www.upplevjarvso.se

Shadow
Slider
image/svg+xml
Slider

Järvsö Bergscykel Park – Upplev adrenalinet

Järvsö Bergscykel Park är en cykelupplevelse du inte har stött på tidigare. Lederna på berget är byggda och designade av Whistler Gravity Logic, företaget som har byggt alla leder i Whistler Bike Park i Kanada. De ligger bland annat bakom A-Line, världens mest kända bergscykel-led.

Järvsö Bergscykel Park är otroligt stolta över att Whistler Gravity Logic tyckte att Öjeberget i Järvsö höll sån klass att de var villiga att bygga en park här.

Materialet i lederna håller högsta kvalitet då det är en blandning av sand och jord som gör att dräneringen blir exemplarisk samtidigt som marken sätter sig bra så att du alltid har perfekta leder att cykla på.

Du kommer under din vistelse att cykla mer utför än du någonsin tidigare har gjort.

Fler cykelleder, fler öppetdagar, fler hyrcyklar – det var receptet för ännu en lyckad downhillsäsong i Järvsö Bergscykel Park. 19.500 cykeldagar stod det på vändkorset när man stängde cykelparken 2015.

Läs mer på www.jarvsobergscykelpark.se

image/svg+xml

Järvzoo – Kom närmare naturen och djuren

På Järvzoo vandrar du skyddat genom djurens naturliga miljö, längs en promenadvänlig trätrottoar med flera mysiga rastplatser. Djuren är vilda, och för att de ska fortsätta vara det och känna sig som hemma, är hägnen stora och naturen de lever i orörd.

Rävar, ekorrar, och andra djur smyger sig in till Järvzoo titt som tätt, och överraskar besökarna med sin oväntade närvaro. Chansen att få se bonusdjuren höjer spänningen lite extra, särskilt för barnen – så håll utkik!

Läs mer på  www.jarvzoo.se

Entrén är öppen för insläpp:
Alla dagar: kl. 10-15

Shadow
Slider
image/svg+xml
Shadow
Slider

Harsa – Längdparadiset i Hälsingland

Harsagården ligger vackert och ostört invid Harsasjön, på 400 m.ö.h. I den levande kulturbygden samsas den gamla kulturen med all modern komfort som Harsagården erbjuder.

Strax intill gården ligger Svedbovallen, där det sommartid finns bopigor som sköter djuren. Den lugna miljön och goda maten skapar även förutsättningar för kurser, konferenser och träningsläger som ger kunskap och bra resultat.

Sommartid finns här sköna naturstigar, vandringsleder, båt- och kanotuthyrning, badplats.

Vintertid finns här skoterleder samt 85 km skidspår som går i en underbar natur och som passar allas konditioner.

Läs mer på www.harsa.se