Järvsöguiderna

Värdskap, utmaningar och upplevelser

Mitt i Hälsingland ligger vackra Järvsö och här väntar Järvsöguiderna på dig, med alla de upplevelser och äventyr Järvsö och Hälsingland har att erbjuda!

Hälsingland är unikt och kontrastrikt på många vis, och älven Ljusnan möter fjäll, skogar, sjöar, blånande berg, vackra Hälsingegårdar och slutligen havet på sin väg genom landskapet. Den stora variationen ger oss fantastiska möjligheter att ge våra besökare unika upplevelser och utmaningar inom områdena natur, vildmark, kultur och mat.

Vill du smaka äkta hälsingeostkaka eller prova på nya sätt att uppleva naturen, i din egen takt? Vill du kanske cykla olika stigar varje dag, prova på att gå med snöskor, eller följa med som passagerare på skoterturen? Hos Järvsöguiderna handlar upplevelsen om att du ska mysa och må bra utifrån dina erfarenheter och önskningar.

Passa på att boka dina aktiviteter med Järvsöguiderna samtidigt som ni bor på Alpstigen6.

Några av aktiviteterna som erbjuds i Järvsö är:
MTB Crosscountry
Pumptrack
Bergsväggen
Bastuflotte
Kajakpaddling
Fiske
El surfing
Trampbåt
SUP paddling mfl.

Oavsett om ni är på resa med familjen eller om det är konferensdags med företaget så har Järvsö utbudet av både aktiviteter och natur.

Bo i mysig stuga med närhet till upplevelser och äventyr i Järvsö.

Bo i stuga i Järvsö med närhet till upplevelser och äventyr! Underbar utsikt i naturskön miljö. Hyr stuga och boende - enkelt och bekvämt.