JBP Downhill

Upplev adrenalinet!

Upplev adrenalinet med downhill i Järvsö.
Järvsö Bergscykel Park är en cykelupplevelse du inte har stött på tidigare. Lederna på berget är byggda och designade av Whistler Gravity Logic, företaget som har byggt alla leder i Whistler Bike Park i Kanada. De ligger bland annat bakom A-Line, världens mest kända bergscykel-led.

Cykelleder i alla svårighetsgrader – från enklaste grönt till mer avancerade dubbelsvart.

Järvsö Bergscykel Park är otroligt stolta över att Whistler Gravity Logic tyckte att Öjeberget i Järvsö höll sån klass att de var villiga att bygga en park här.

Materialet i lederna håller högsta kvalitet då det är en blandning av sand och jord som gör att dräneringen blir exemplarisk samtidigt som marken sätter sig bra så att du alltid har perfekta leder att cykla på.

Du kommer under din vistelse att cykla mer utför än du någonsin tidigare har gjort.

En Downhill-cykel har rejäla hjul, skivbromsar och kraftigare ram som gör cyklingen nedför backarna till en rolig upplevelse.

För att få en så bra upplevelse som möjligt så rekommenderas du att hyra en riktig DH-cykel och komplett utrustning. 

Downhill är en perfekt aktivitet i Järvsö och många reser långt för att få uppleva cykellederna. Passa på att boka ditt boende hos oss på Alpstigen6.

3 km från

Bo i stuga i Järvsö med närhet till upplevelser och äventyr! Underbar utsikt i naturskön miljö. Hyr stuga och boende - enkelt och bekvämt.