Järvsöbacken

Skidåkning för hela familjen

Järvsöbacken ligger mitt bland Hälsinglands blånande berg och djupa dalar, vackert belägen med utsikt över Järvsö och Ljusnan.

En modern skidanläggning för hela familjen med 20 nedfarter, 8 liftar, 5 rullband och ett utvecklat snösystem med totalt 180 snökanoner fördelat på alla backarna gör Järvsöbacken till en av Sveriges mest välbesökta anläggningar för skidåkning.

Järvsöbackens snöläggare är erkänt duktiga och ordnar snö i toppkvalité. Bra pistade backar är vårt signum, pistar alla backar varje natt så det blir nypistad till morgonen.

Här finns backar för alla, gröna, blå, röda, svarta, freeride park och ett stort barnområde. I barnområdet finns även en avdelning med små lätta hopp och rails för de minsta. Mitt i systemet ligger det omtyckta skicross banan.

I Järvsöbacken har många barn och ungdomar tagit sina första skär i en skidbacke, många vuxna också för den delen. Järvsöbacken är en familjeanläggning i den rätta bemärkelsen, där finns skidåkning för hela familjen.

En populär del av Järvsöbacken är Järvsö snöpark där du får uppleva både hopp, rails och big air bag. 
Big air bagen finns året om, här kan du testa dina coola trix och landa säkert i vår stora säkerhetskudde. 

All skidutrustning finns att hyra och skidskolan är mycket populär för både nybörjare och de som vill utveckla sin åkning ytterligare.

Skidåkning i Järvsö och boende hos oss på Alpstigen6 är den perfekta fjällupplevelsen.

100 m från

Bo i stuga i Järvsö med närhet till upplevelser och äventyr! Underbar utsikt i naturskön miljö. Hyr stuga och boende - enkelt och bekvämt.