Järvzoo i Järvsö

Kom närmare djuren och naturen

Ett besök på Järvzoo är en magisk och minnesvärd upplevelse för hela familjen. Här finns något för alla, ung som gammal. Här möter du nordens vilda djur på deras egna villkor i en fantastisk omgivning. Brunbjörn, varg, lo, räv och ren är bara några av alla djur du kan träffa här.

På Järvzoo vandrar du skyddat genom djurens naturliga miljö, längs en promenadvänlig 3 km trätrottoar med flera mysiga rastplatser. Djuren är vilda, och för att de ska fortsätta vara det och känna sig som hemma, är hägnen stora och naturen de lever i orörd.

Rävar, ekorrar, och andra djur smyger sig in till Järvzoo titt som tätt, och överraskar besökarna med sin oväntade närvaro. Chansen att få se bonusdjuren höjer spänningen lite extra, särskilt för barnen – så håll utkik!

Entren är öppen för insläpp dagligen mellan 10.00 och 15.00

Rovdjurscentret De 5 stora ligger i anslutning till Järvzoo, här får ni en ännu närmare upplevelse då ni kan känna på lodjurets mjuka päls eller så öga mot öga med järvar – eller varför inte prova på att krypa in i ett mysigt björnide.

Kombinera ditt besök Järvzoo med boende hos oss på Alpstigen6. Järvzoo har öppet alla dagar, året om. 

3,3 km från

Bo i stuga i Järvsö med närhet till upplevelser och äventyr! Underbar utsikt i naturskön miljö. Hyr stuga och boende - enkelt och bekvämt.